Chivas Venture - Бизнес по тъмно

21:00:00ч. 14.09.2017

 

Всеки човек има нужда от вдъхновение. Особено ако работи до късно вечер, за да превърне идеите си в устойчив социален бизнес.

Гледайте на живо събитията „Бизнес по тъмно“, организирани от Chivas, по време на които ще можете да чуете вдъхновяващите истории на някои от най-успешните предприемачи в България. 


Повече за лекторите:

Борис Колев
Тема: Предприемач 24/7
Сериен предприемач с дългогодишен опит в създаването и развитието на технологични компании и проекти в сферата на иновациите и корпоративната социална отговорност. Едва на 18 години създава първата си компания JT International. В момента е управляващ директор в DigiMark Ventures и член на борда на директорите на няколко нестопански организации, сред които CSR Bulgaria и Mastermind Bulgaria.

Любомир Георгиев
Тема: Критичен поглед
Архитект, който съчетава проектантски и академичен опит с обществена ангажираност. Освен в България е живял и работил в Китай, Холандия, Италия и Шотландия. Бил е директор на One Architecture Week в Пловдив, а в момента е ръководител на екипа, координиращ съставянето на проект „Визия за София“. Основният му интерес е позитивното въздействие върху обществото чрез архитектура.

Любомир Бабуров
Тема: Наука в свободното време
Управляващ директор в Ozone.bg. Има опит в организацията на проекти, начинания, различни екипи и управление на IT компании. Основната му специалност е анализ на данни и планиране. Член на екипа, организиращ научния форум Ratio и ежемесечните събития Skeptics in the Pub.

Chivas Venture - Бизнес по тъмно

Chivas Venture - Бизнес по тъмно

20:30 ч. 19.10.2017
гледания: 307